Friday, March 24, 2017

"Mister Green"

Head õpetajad!

Kahjuks jäi õpetajatele mõeldud sündmus 15.03 ära, sest näitleja haigestus ootamatult. Sellest tulenevalt anname teada, et meil on uuele õpetajate sündmusele veel vabu kohti ja avame uuesti kiire registreerimise nii emakeeleõpetajatele kui algklasside-ja põhikooliõpetajatele!
Uus sündmus toimub juba järgmisel nädalal, 28.märtsil kell 18.00, kus vaatame koos meie uhiuut  lavastust"MISTER GREEN"!

Sündmuse kava:


  • Kell 17.00 koguneme Rahvusraamatukogu Teatrisaali fuajees, kus saab nautida kohvi ja kringlit ningtutvuda töötubade ja lavastuste materjalidega.
  • Kell 17.30 koguneme Teatrisaali, kus tutvustame meie edasisi plaane.
  • Kell 18.00 algab Teatrisaalis etendus "MISTER GREEN". Sihtgrupp alates 10.a:http://www.vatteater.ee/et/lavastused/96/mister-green.html.
  • NB! Etenduse kestus on ca 1 tund ja sellele järgneb vestusring lavastuse teemadel lavastaja Helen Rekkorinäitleja Rauno Kaibiaineni ja dramaturg Mihkel Seederiga
Palun saatke kinnitus kas tulete uuel kuupäeval õpetajate sündmusele mulle hiljemalt 23.märtsiks:mariliis@vatteater.eePalun saatke oma nimi, mailiaadress ja kooli nimi.
Kaunist kevade algust!

Mari-Liis Velberg
VAT Teater
Haridustegevuste juht
Kontakt: mariliis@vatteater.ee
Haridustegevused: http://www.vatteater.ee/et/opetajale.html

No comments:

Post a Comment