Friday, March 24, 2017

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub lapsi ja noori ProgeTiigri võistlusele "Mängumaraton" oma mänge looma!

"Mängumaratonile" ootame kõiki 5-20aastaseid alus- ja üldhariduse õppijad, osaleda saab nii üksi kui ka kuni viieliikmelise meeskonnana. Võistkondi on juhendama oodatud nii õpetajad, ringijuhendajad kui ka lapsevanemad.

Võistlusel osalemiseks tuleb esitada enda loodud mäng, mis õpetab programmeerimist või aitab tõsta teadlikkust, kuidas turvaliselt internetis käituma peaks. Lahenduseks võib olla nii arvutimäng, mobiilirakendus kui ka laua- või kaardimäng. Mängud annavad noortele võimaluse panna tööle oma fantaasia – jutustada oma lugusid, luua uusi tegelasi ja maailmu ning samas lõimida erinevaid õppeaineid nagu tehnoloogia, matemaatika, kunst, muusika, keeled jm. Võistlustöö saab hästi siduda ka põhikoolis tehtava õppekavapõhise loovtööga.
Mängude loomisel võib kasutada endale meelepäraseid vahendeid, kasulikke soovitusi leiab ka võistluse kodulehelt.

Võistlustöid saab esitada 23. aprillini 2017 veebiaadressil konkursiveeb.hitsa.ee.

Võistlustöid hinnatakse viies vanuserühmas ning parimate tööde autorid koos juhendajatega on oodatud 20. mail 2017 Tallinnas toimuvale finaalüritusele. Finaalis tehakse teatavaks võitjad, samuti toimub suur mängude maraton, kus osalejad saavad proovida üksteise loodud mänge ning välja valida ka oma lemmikud.

Parimaid töid autasustatakse uhkete auhindadega, auhinnafond on 13 000 eurot! Kõigi finaali pääsenud koolide vahel loositakse välja ka ProgeTiigri eriauhind väärtuses 500 eurot!

Tutvu tingimustega lähemalt: konkurss.hitsa.ee


Lugupidamisega
Laura Vetik
Kommunikatsioonispetsialist
Hariduse Infotehnoloogia SA
Tel: 6510106 | 5507255

No comments:

Post a Comment