Saturday, September 1, 2012

Meenutusi suveseminarist

Seekordne suveseminar toimus 21. ja 22. augustil Metskülas. Alustan kohe suurte tänusõnadega Metsküla rahvale, sest olid väga omanäolised kaks augustipäeva.
Kui olime tutvunud selle väikese armsa majaga, saime Ave - Piia juhendamisel aimu kui osavad väikekandle mängijad me kõik oleme. Pille tutvustas meile eTwinningu võimalusi. Seejärel näitasid Pille ja Astridi toredaid võtteid õuesõppe läbiviimiseks. Loomulikult tegime need ka ise läbi. Edasi toimus väljasõit Näärikivide juurde ning Saleveresse. Ka nendel käikudel saime uusi toredaid võtteid õuesõppeks.
Pärast õhtusööki ja väikest puhkepausi tantsisime Astridi juhendamisel Kihnu tantse. Need ei olnud väga energiat kulutavad, sest ees ootas veel kogu selle ürituse nael - tõrvikutega öömatk metsa Hellati entusiastlikul juhendamisel. Sellel matkal ootas meid niimõndagi ...
Teise päeva ennelõunase aja sisustasid Tõnu Ots ja Härmo Saarm. Saime aimu endast kui esinejast, sest läbi tuli teha esinemine, mis filmiti ning seejärel analüüsiti. Neid mehi oleks võinud kuulata teise pool päeva veel, kuid juba ootas taas Hellat seminarilisi maastikumängule. Ah ja, sinna vahele jäi ka maitsev lõunasöök.
Pärast maastikumängu tehti kokkuvõtted mängust ning oli ka aeg teha kokkuvõtted kogu kahepäevasest programmist. Usun, et need kaks päeva andsid kõigile osalenutele väga mõnusa hoo alustamaks uut õppeaastat.
Siinkohal veelkord SUUR, SUUR AITÄH TEILE PILLE, ASTRID, AVE - PIIA, HELLAT, MARE, KOKATÄDI

Seminaril osalenute nimel,
Riina

PS Lisan ka mõned pildid nendest toredatest päevadest. Piltide eest aitäh Annelile Vana - Vigalast!









1 comment:

  1. Teie suveseminarid kallid Läänemaa õpetajad on alati vaimustavad ning tegusad, nii ka teie inimesed! Jõudu teile selleks õppeaastaks ja jääme ootama järgmist suve!

    ReplyDelete